USAMV București își deschide porțile pentru elevii de liceu în Luna Porților Deschise (1-28 aprilie)

  În perioada 1-28 aprilie, USAMV București organizează “Luna Porților Deschise”, un eveniment dedicat elevilor de clasele IX-XII și tinerilor interesați de domeniile fundamentale: „ştiinţe inginereşti” și „ştiinţe biologice și biomedicale”, cu scopul de a se familiariza cu Universitatea și activitățile acesteia.

  Pe tot parcursul lunii, tinerii pot vizita laboaratoarele de specialitate și participa la cursuri și întâlniri cu cadrele didactice din cadrul facultăților, care le vor oferi informații despre activitățile didactice și de cercetare.

  De asemenea, zilnic se vor organiza tururi ghidate ale campusului Agronomie-Herăstrău, unde vor fi prezentate locurile emblematice și zona studențească, tinerii având posibilitatea de a se familiariza cu locurile în care își vor petrece studenția.

  Pe parcursul tururilor de vizitare grupurile de elevi vor fi însoțite de un ghid care le va oferi detalii și informații despre locurile vizitate și facilitățile din cadrul campusului.
  Tinerii vor avea posibilitatea de a interacționa cu studenți și reprezentanți ai Asociațiilor studențești ale facultăților și de a participa la prezentarea ofertei educaționale.

  Înscrierile la Luna Porților Deschise se fac online, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon: 0756.136.321 (persoana de contact: Virginia Moldovan). Înregistrarea la eveniment permite realizarea unui program personalizat, în funcție de dorințele și opțiunile fiecărui grup de participanți.

  Vă invităm să participați la activitățile Lunii Porților Deschise!

  Programul desfășurat/pe facultăți
  Facultatea de Agricultură
  Facultatea de Horticultură
  Facultatea de Zootehnie
  Facultatea de Medicină Veterinară
  Facultatea de Biotehnologii
  Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului