Comunitatea academică din USAMV București este onorată să anunțe desfășurarea unui remarcabil eveniment profesional și științific: Conferința internațională „Agricultură pentru Viață, Viață pentru Agricultură” dar și un moment aniversar de excepție: Sărbătorirea a 165 de ani de învățământ agronomic în România.
  Ceremonia de deschidere a celei de-a șasea ediții a conferinței, a avut loc joi, 8 iunie a.c., începând cu ora 09:00, în prezența unor personalități din domeniul educației și agriculturii, delegați ai unor instituții de prestigiu din România și străinătate, reprezentanți ai Corpului Diplomatic și ai Mass Media.
  La ediția din acest an, au conferențiat în calitate de invitați speciali Maximilian ZIELINSKI, Daniel ZIELINSKI, Foster&Partners in London; Huub LELIEVELD, Președinte al Global Harmonization Initiative; Stefan MANN, Federal Research Centre for Agriculture – Agroscope; Olivera DJURAGIC, Manager General, Institute of Food Technology – Novi Sad, etc.
  Evenimentul reunește peste 1200 de participanți din țară și din străinătate, care își vor prezenta cele mai noi cercetări și descoperiri din domeniul agronomic, al medicinei veterinare și domeniilor înrudite, oferind posibilitatea construirii unor conexiuni şi parteneriate puternice.

   

  Suntem onorați să vă invităm la ceremonia de deschidere a Conferinței Internaționale „Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură” a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, joi – 8 iunie a.c., începând cu orele 09:00, în Blvd. Mărăşti, nr. 59, Corp A, Aula „Petre S. Aurelian”.
  Continuând seria acestui prestigios eveniment anual, ediția din acest an este marcată de o dublă semnificație, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București celebrând și 165 de ani de la înființare.
  Evenimentul va reuni participanți din țară și din străinătate, care își vor prezenta cele mai noi cercetări și descoperiri din domeniul agronomic, al medicinei veterinare și al domeniilor înrudite, oferind posibilitatea construirii unor conexiuni şi parteneriate puternice, precum şi o perspectivă amplă asupra celor mai recente idei științifice ale cercetărilor naționale și internaționale.

  Programul evenimentului poate fi descărcat aici.
  Mai multe detalii despre conferinta: www.agricultureforlife.usamv.ro.