Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, a oferit miercuri, 21 martie a.c. în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Elisabeta, Înaltul Patronaj unor instituţii şi proiecte cu caracter anual, printre care se numără și Concursul Naţional Profesional-Ştiinţific şi Sportiv "Agronomiada", organizat de Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (patronaj oferit împreună cu principele Radu).

    Rectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, prof.dr. Sorin Cîmpeanu, a declarat presei, după eveniment, că instituţia pe care o reprezintă este "una dintre cele mai vechi şcoli de agricultură din Europa, fondată în 1852, o universitate care are, poate, cel mai bogat patrimoniu din România şi tot acest patrimoniu a fost constituit, în exclusivitate, prin decrete regale".

    "Pentru noi este o onoare extraordinară faptul că ni s-a acordat acest patronaj. Cred că este şi un factor de motivare pentru studenţii noştri", a spus prof.dr. Sorin Cîmpeanu.

     

    sursa:

    https://www.agerpres.ro/social/2018/03/21/custodele-coroanei-romane-a-oferit-inaltul-patronaj-unor-institutii-si-proiecte-cu-caracter-anual--77676