Delegație universitară din Ucraina

   

   

  Marți, 14 august 2018, USAMV București a primit vizita delegației universitare din Ucraina formată din dl. Iurii DANKO, prof.dr., Prorector cercetare științifică, Universitatea Națională Agricolă din Sumî, dl. Oleksii KRASNORUȚKII, prof.dr., Universitatea Națională tehnică de Agricultură Petro Vasilenko din Harkiv, dl. Mykola KLEMPARSKII, prof.dr., șef de catedră, Institutul Juridic al Ministerului de Afaceri Interne al Ucrainei din Donețk.

  Delegația ucraineană a fost primită de către Prof.univ.dr. Gina Fîntîneru, Prorector Cercetare Științifică, Prof.univ.dr. Mircea Mihalache, Prorector Educație, prof.univ.dr. Liliana Bădulescu, Director Centrul de cercetare pentru studiul calității produselor agroalimentare, Prof.univ.dr. Adrian Peticilă, Prodecan al Facultății de Horticultură și membrii ai Serviciului Relații Internaționale.


  În cadrul întâlnirii s-a discutat despre posibilitățile de pregătire a studenților și cadrelor universitare în cadrul programelor de schimb academic, oportunitățile de dezvoltare a unor proiecte de cercetare și evenimente științifice comune, la fel ca și capacitatea de îmbunătățire a vizibilității publicațiilor științifice comune România-Ucraina. 

  Vizita delegației s-a încheiat cu vizitarea campusului Agronomie-Herăstrău, a Centrului de cercetare pentru studiul calității produselor agroalimentare și Serei de cercetare HORTINVEST.