USAMV București participă în perioada 26-31 mai, alături de alte 23 de universități din România la cel mai important eveniment la nivel mondial în domeniul învățământului superior organizat la Washington: Conferinței și Expozitiei anuale NAFSA.

    Principalul obiectiv al vizitei de lucru este promovarea României ca mediu de studiu de calitate, adecvat și sigur, cu universități competitive la nivel global, atât în domeniul educației, cât și în cel al cercetării științifice.

    Toate universitățile participante vor participa cu un pavilion național sub deviza “Study in Romania”, având posibilitatea de a-și promova oferta educațională internațională și de a identifica noi oportunități de colaborare și dezvoltare a unor proiecte în domeniu.

    Organizată sub egida Consiliului Național al Rectorilor din România, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, al UEFISCDI și al Agenției Naționale ERASMUS (ANPCDEFP), vizita de lucru va reuni peste 100 de reprezentanți ai mediului academic românesc.

    USAMV București oferă oportunități multiple de studii (30 de programe de licență și 33 de programe de master) în limba română și limbi de circulație internațională: engleză și franceză.