USAMV deschide ECO FEST – Festivalul Internațional al Filmului Ecologist

   

   

  9 octombrie

  USAMV B deschide ECO FEST – Festivalul Internațional al Filmului Ecologist

   

  Marți, 9 octombrie, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară este gazda Galei de deschidere a ediției a opta a Festivalului Internațional al Filmului Ecologist, ECO FEST. Ceremonia începe la ora 13.00, în aula P.S. Aurelian, situată în Corpul A-Rectorat la parter din cadrul USAMV B, prezenți fiind membrii juriului ECO FEST, regizori, scenariști, producători ai filmelor aflate în competiție. La ora 14.00, încep vizionările primelor pelicule prezente în festival.

  De opt ani în România, ECO FEST oferă publicului tânăr ocazia de a viziona cele mai noi filme documentare, scurt metraje și lung metraje, realizate ca o artă,  ce îmbină secretele cinematografiei cu știința și iubirea pentru natură, pentru oameni și pentru animale.

  Vă invităm pe toți cei care iubiți frumosul și natura!

  Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

  Filmul prezentat marți, în prima zi a ECO FEST:

  ALWAYS ON THE RUN, BUT NOT TODAY / MEREU PE FUGĂ, DAR NU ȘI ASTĂZI
  ROMÂNIA – 2017

  Durata : 25 min.

  Regia: Ioana Grigore

  Scenariul: Ioana Grigore

   
  Imaginea: Vlad Lăpădătescu, Andrei Dima

  Producători: Ioana Grigore, Gabriel Moiceanu

  O poveste neașteptată, într-un mediu și mai neașteptat. Filmul dezvăluie cum reușește un singur om să motiveze un întreg sat într-o practică ecologică. Un exemplu de bună acțiune civică, ce schimbă viața unui puști și, prin el, a întregii sale familii. Acționând micro, influențăm macro. #EcoFest