Festivitatea de deschidere a anului universitar 2018-2019

   

  Festivitatea de deschidere a anului universitar 2018-2019 a avut loc duminică, 30 septembrie în “Aula Magna Nicolae Constantinescu” în prezența unor invitați speciali și a comunității academice din USAMV București.

  La eveniment au participat dl. Jean Paul de Gaudemar - Rector al Agenției Universitare a Francofoniei (AUF); dl. Mohamed Ketata - Directorul Biroului pentru Europa Centrală şi Orientală al AUF; dna. Liliana Țuroiu - Președinte al Institutului Cultural Român; dna. Mirela Grecu - Director al Direcției Diplomație Publică, Culturală și Științifică, Ministerul Afacerilor Externe; dna. Hélène Roos - Director al Institului Francez din România; dl. Frédéric Beaumont - atașatul Ambasadei Republicii Franceze pentru Cooperare Universitară și Științifică și reprezentanți ai mass media.
  Dna. Mirela Grecu a transmis mesajul dlui Ministru al Afacerilor Externe, dl Teodor Meleșcanu (citește mai mult).
  Distinsii oaspeti au apreciat in mod deosebit colaborarea pe care USAMV Bucuresti o are cu institutiile pe care acestia le reprezintă si au exprimat convingerea că pe viitor această colaborare se va accentua și diversifica.
  Festivitatea deschiderii anului universitar a fost continuată la fiecare facultate, proaspeții studenți având ocazia de a se întâlni cu conducerea academică și cadrele didactice.

  În prima săptămână a anului universitar (5-6 octombrie), cei peste 3000 de studenți din anul I sunt așteptați sa participe la “Boboc Fest”, primul eveniment dedicat acestora. Cu acest prilej, se vor familiariza cu sistemul de organizare al Universității și vor face cunoștință cu colegii din anii mai mari (citește mai mult).
  Rectorul universității, Profesorul Sorin Cimpeanu le-a multumit tuturor celor 3083 de studenți de anul I pentru alegerea făcută și i-a asigurat de maxima cooperare din partea USAMV, punând accentul pe elementul primordial pentru care exista universitatile in orice țara din lume - STUDENTUL

   

   

   

  Festivități de deschidere an universitar 2018/2019

   

   

  Festivitatea de deschidere a anului universitar 2018/2019 va avea loc duminică, 30 septembrie, ora 11:00 în  Aula Magna - Nicolae Constantinescu (corp Horticultură) în prezența reprezentanților mediului academic și universitar din România.

  Programul festivităților de deschidere a anului universitar 2018/2019 pe facultăți - în curs de actualizare