O nouă întâlnire a CLUBULUI DE FOLK din  Casa de Cultură a Studenților București va avea loc  MIERCURI 7 NOIEMBRIE 2018 , ORA 19:00 în  sala Pod (et.IV), unde sunteți invitați la concertul "Movie Of Us" susținut de Răzvan Drăgan. Intrarea este liberă în limita a 80 de locuri disponibile

   

  https://www.facebook.com/events/2213667372291979/

   

  Te-ai plictisit de viața de student, de aceleași ieșiri în Centrul Vechi sau prin cluburile din regie? Vrei să-ți faci prieteni noi și în același timp să înveți lucruri noi? Ai vreo pasiune ascunsă, dar neîmplinită?

  De acum la Casa de Cultură a Studenților din București ai posibilitatea să participi la un atelier apropiat de sufletul tău.

  Am lansat platforma de ocupațiuni relaxate. Hobby-cultor este incubatorul în care oameni pasionați pot preda și altora din entuziasmul lor și în care oameni curioși pot dobândi noi abilități.

  Detalii: http://www.ccs.ro/index.php/214-hobby-cultor-platforma-dedicata-studentilor-destepti-si-creativi-din-bucuresti

  ***

  Mihaela Runceanu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din Epoca de Aur, nu a fost uitată de cei care i-au iubit melodiile, de foștii ei elevi și admiratori. Fun-Club-ul ”Mihaela Runceanu” și Casa de Cultură a Studenților din București vă invită la un  remember al cunoscutei interprete JOI, 8 NOIEMBRIE 2018 DE LA ORA 19.00.

  Vor participa: http://www.ccs.ro/index.php/215-remember-mihaela-runceanu

  ***

  Concerte de muzică veche (medievală, renascentistă și tradițională) vor avea loc în perioada 9-11 NOIEMBRIE 2018. Vor cânta și ne vor încânta în sala Pod din Casa de Cultură a Studenților București:

   

  Intrarea este liberă în limita a 80 de locuri disponibile. Nu facem rezervări.

  Eveniment pe FB cu detalii:  https://www.facebook.com/pg/CCSBuc/events/

  ***

  Corul nostru ”Sound” dirijor Voicu Popescu, ne invită la un spectacol, nu la un simplu concert.  Unele melodii le știm, pe altele le vom descoperi împreună JOI, 13 NOIEMBRIE 2018, ORA 19.30 la Muzeul Municipiului București - Palatul Șuțu.

  https://www.facebook.com/events/541220033016214/

  ***

  Vă mulțumim şi vă aşteptăm în continuare  cu drag la CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR DIN BUCUREȘTI!