În perioada 14-16 Mai 2017, va avea loc cea de-a opta Conferință CASEE „Sustainable development in Europe – cooperation between science and practice-What’s the position of Central and South Eastern Europe?” (Dezvoltarea durabilă în Europa-cooperarea dintre stiintă și practică-Care este poziția Europei Centrale și de Sud-Est?).
  Conferința va fi organizată la Universitatea de Științele Vieții Varșovia (SGGW), Polonia, având următoarele sesiuni tematice:
  ​1. Agricultură modernă și dezvoltare rurală;
  2. Resurse regenerabile-posibilităti și constrângeri;
  3. Sisteme de alimentare durabile și de calitate;
  4. Siguranță mediului și schimbările climatice;
  5. Inginerie agricolă.​
  Prin urmare, cei interesați să participe pot trimite abstractele lucrărilor până în data de 31 Ianuarie 2016 www.medacad.org/2017CASEE/abstractsubmission.htm, iar lucrările complete vor fi depuse pană în data de 15 Aprilie 2017.
  Doctoranzii din universitătile membre CASEE (printre care ne numărăm și noi) sunt special invitați să prezinte un rezumat pentru un poster sau prezentare orală pe tema tezei lor de doctorat, referitoare la tematică generală pană în data de 11 Decembrie 2016.

  Pană la 20 de doctoranzi cu lucrări complete, acceptate de conferintă vor fi scutiți de plată taxei de participare.

  Lucrările selectate pentru prezentări orale pot fi transmise spre examinare la următoarele reviste putând fi publicate în edițiile tematice ale „Advances of Agricultural Sciences Problem Issues” (http://www.zppnr.sggw.pl/) și ale Journalului ” Die Bodenkultur ” (www. edmgr.editool.com/bodenkultur/default.htm), în conformitate cu ghidul de instrucțiuni ale acestor reviste.​

  Instrucțiuni pentru pregătirea abstractelor găsiți aici: www.casee2017.sggw.pl/en/abstracts 
  Taxa de participare pentru membrii CASEE reprezintă 170 Euro (cadre didactice), iar pentru doctoranzi taxa de participare este 100 Euro, aceasta include: materiale de conferintă, cafea, meșe, program social.
  Opțional, pentru doritori, se va organiza o excursie care va costa 30 Euro în plus.
  Mai multe detalii legate de program și organizare găsiți accesând următoarele link-uri: www.casee2017.sggw.pl/en/ http://casee2017.sggw.pl/en/program 
  Persoană de contact: Anna ŻAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.