Cazare

  CAZARE AN UNIVERSITAR 2021 – 2022

   

   

  I. Depunerea cererii de precazare pentru anul universitar 2021 – 2022 în vederea obținerii unui loc în cămin se va face în perioadele:

  • 2- 31 august 2021: anii II, III, IV, V, VI ( licență, master, doctorat);
  • 30 august – 3 septembrie 2021: anul I (licență și master) care a omis la înscrierea online la facultate să solicite cazare.

   

  II. Cererea de precazare completată împreună cu o copie sau o poză a cărții de identitate vor fi trimise pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Confirmarea primirii email-ului va consta în trimiterea numărului de înregistrare aferent cererii.

  III. Documentele justificative privind încadrarea în unul dintre următoarele cazuri: părinte cadru didactic sau personal didactic auxuliar, orfani de unul sau ambii părinți, proveniți de la casele de copii, cazuri medicale speciale, se vor prezenta administratorului de cămin în ziua cazării când se va confirma și locul de cazare;

  IV. În contextul  generat  de  dinamica  evoluției  situației  epidemiologice naționale, dar și internaționale, determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 avem ca principală prioritate protejarea siguranței și sănătății studenților, masteranzilor și doctoranzilor USAMVB și de aceea alte informații referitoare la calendarul de cazare, repartizarea pe cămine, taxele de cazare pentru anul universitar 2021 – 2022 vor fi publicate ulterior în funcție de măsurile adoptate de către autoritățile publice.

   

  Direcția Campus Studențesc
  Adresa: Bd. Mărăști nr. 59, sector 1, București
  *Direcția se află în Campusul Agronomie Herăstrău, Cămin A4.

   

   

  Arhivă