Studenţi străini
   

  Serviciul Relații Internaționale
  Bd. Mărăști nr. 59, sector 1, București, clădirea Rectoratului, parter

  Persoane de contact:
  Cristiana Grosu
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   

  Depunere dosar

  IMPORTANT!

  Perioada de înscriere la studii universitare de master a candidaților Români de pretutindeni se prelungește până la data de 15 august 2020, iar confirmarea locului de studii va avea loc până la data de 21 august 2020.

  Dosarele candidaților se transmit online la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin poștă la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București - Serviciul Relații Internaționale, Bd. Mărăști, nr.59, Sector 1, 011464, București. Încărcarea documentelor de către candidați este realizată cu asumarea integrală a responsabilității acestora cu privire la autenticitatea și corespondența dintre documentele digitale/scanate și cele originale.

  Conform cerințelor suplimentare de sănătate publică impuse de autoritățile române aplicabile procesului de admitere, în contextul situației epidemiologice actuale, în cazul în care candidații cetățeni străini se prezintă fizic la sediul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București – Serviciul Relații Internaționale, în vederea depunerii dosarului de candidatură, aceștia trebuie să dețină următoarele documente:
  1) Declarație pe propria răspundere din care să reiasă faptul că au respectat regimul de izolare/carantină și nu au avut contact apropiat cu o persoană confirmată cu COVID-19 în ultimele 14 zile;
  2) Adeverință medicală din care să reiasă starea actuală de sănătate a deținătorului și eventuale antecedente personale legate de boli cronice și respectiv SARS-COV 2;
  3) Rezultatul negativ al testului de identificare a agentului etiologic al bolii COVID-19 efectuat înainte cu 3-4 zile.

   

  Informații utile